Epilare definitivă cu laser diodă în Cluj-Napoca

Adio, păr nedorit!

Redescoperă Frumusețea Pielii Tale

  • 25 de ani de experiență în domeniu.
  • Tratamente de epilare cu laser diodă de top.
  • Tehnologie avansată
4.5 stars
Rated 4.4/5 based on +1475 reviews
★★★★★
Diana B
Un aparat laser foarte eficient și fără durere, preturi bune, personal foarte amabil!
★★★★★
Maria Cristina
Sunt foarte impresionata, am avut rezultate deosebite de la prima sedinta, aparatul face minuni! Merita sa incercati!
★★★★★
Georgi Cojo
Îmi place felul în care își fac treaba! 🤍 Locul este întotdeauna curat și fetele sunt super drăguțe

Despre Epilare cu Laser Diodă

Experimentează epilarea cu laser diodă și simte diferența pe propria piele. Această tehnologie avansată îți oferă confortul unei pielii netede, fără a te mai îngrijora de părul nedorit.

Fasciculul de lumină precis atacă foliculii părului, stopând creșterea acestuia, fără a dăuna pielii. Epilarea noastră este delicată și eficientă, adaptându-se oricărui tip de piele și culoare a părului, reducând disconfortul și riscul de iritații.

Aparatură de Ultimă Tehnologie

Beneficiază de precizia și eficiența maximă cu aparatul nostru de epilare definitiva Elysion Pro 3500w, un aparat medical de ultimă generație.

Prețuri Accesibile

Frumusețea nu trebuie să fie costisitoare. Oferim soluții de epilare de calitate la prețuri competitive pentru piața din Cluj Napoca, adaptate nevoilor tale.

Cea mai eficientă metoda de epilare

Uită de metodele tradiționale. Epilarea cu laser diodă este mai rapidă, mai puțin dureroasă și oferă rezultate de lungă durată decât orice altă metoda de epilare laser.

Prima Consultație Gratuită!

Fiecare sesiune de epilare este adaptată nevoilor unice ale pielii tale, asigurând o experiență confortabilă și rezultate optimizate.

Diodă Vs Altele (Beneficii)

Eficiență

Epilarea cu laser diodă se remarcă printr-o precizie deosebită, diferind de alte tehnologii ca IPL. Focalizarea exactă pe foliculii de păr și lungimea de undă specializată asigură o distrugere eficientă a rădăcinii părului, fără a afecta pielea înconjurătoare. Beneficii? Un proces de epilare mai rapid, confortabil, cu risc scăzut de iritații, permițându-ți să te bucuri de o piele netedă pentru mai mult timp.

Adaptabilitate CU TOATE ȚIPURILE PE PIELE și de păr

Laserul diodă se distinge de metode precum IPL prin adaptabilitatea sa la diverse culori de păr și tipuri de piele. Cu o lungime de undă special concepută, penetrează eficient pielea, țintind foliculii de păr, indiferent de contrastul dintre culoarea pielii și a părului. Această tehnologie este ideală pentru o varietate de combinații de piele și păr, oferind o soluție de epilare definitivă personalizată, eficientă și satisfăcătoare pentru toți clienții.

Durata și Numărul de Ședințe Necesare

Laserul diodă eficientizează epilarea, scurtând durata și numărul ședințelor comparativ cu IPL. Acesta țintește mai mulți foliculi simultan, oferind rezultate rapide și de lungă durată. Beneficiezi de un tratament mai comod, cu vizite mai rare la salon și mai mult timp pentru tine.

Efecte Secundare

Laserul diodă asigură o epilare sigură și confortabilă, minimizând riscurile și efectele secundare. Tehnologia sa avansată direcționează energia precis în folicul, evitând lezarea țesuturilor adiacente. Acesta reduce iritațiile și disconfortul, spre deosebire de alte tehnici care pot cauza arsuri sau pigmentare. Astfel, laserul diodă oferă un echilibru perfect între eficacitate și delicatețe cu pielea.

Oferte epilare definitivă

Plătește pentru 3, Primești 8!

Fii pregătită mereu pentru vară cu oferta noastră specială de epilare laser!

Acum, când achiziționezi 3 ședințe de epilare laser pentru zona inghinală la doar 2000 = 1050 RON, sau pentru picioare lungi la doar 3200 = 1950 RON , primești nu doar 4 ședințe suplimentare pentru aceeași zonă, dar și 4 ședințe GRATUITE pentru axile! Bucură-te de o vară fără griji și o piele netedă și catifelată!

8 ședințe la preț de 3

Maximizăm frumusețea ta cu mai puține costuri.

Zonă Bonus Gratuită

Axilele tale vor arăta perfect, fără niciun cost suplimentar.

Rezultate de durată

Piele netedă și catifelată mai mult timp

Prima consultație GRATUITĂ! 

Doar acum, reduceri speciale la serviciile noastre de epilare laser! Vino și vei întâmpina un salon de epilare definitivă cu tehnologia de top și un personal profesionist. Ofertele sunt aici, dar nu pentru mult timp.

Programează-te azi!

Elysion Pro 3500w
Echipament pentru epilare definitivă de ultimă generație.

Echipamentul Elysion Pro 3500w la Salonul Fuxia reprezintă vârful de lance în tehnologia de epilare cu laser diodă medicală. Acesta combină puterea, precizia și adaptabilitatea pentru a oferi o experiență de epilare superioară, indiferent de tipul de piele sau păr. Cu o putere impresionantă de 3500w, Elysion Pro asigură tratamente rapide și eficiente, totodată fiind extrem de versatil prin capacitatea sa de a personaliza procedura pentru diferite fototipuri de piele.

Beneficiile Elysion Pro 3500w:

  • Adaptabilitate: Tratamente personalizate pentru toate tipurile de piele.
  • Putere Maximă: 3500w pentru sesiuni rapide și eficiente.
  • Confort Superior: Experiență de epilare confortabilă și sigură.

FAQ

Întrebări frecvente despre epilarea laser diodă

Dacă cumpăr în timpul unei oferte, beneficiez de ea pe toată durata tratamentului?

Da, dacă te înscrii în timpul unei oferte, beneficiezi de prețul promoțional pentru întreaga durată a tratamentului.

Câte ședințe trebuie pentru epilarea definitivă?

Numărul de ședințe variază în funcție de tipul de piele și păr, dar în medie sunt necesare 6-8 ședințe pentru epilarea definitivă.

Pot face epilare cu laser diodă dacă am pielea bronzată sau sunt bronz artificial?

Da, poți face epilare cu laser diodă pe pielea bronzată sau cu bronz artificial, datorită tehnologiei avansate a aparatului nostru care permite personalizarea tratamentului. Singurul aspect de care va trebui să ții cont este că nu vei putea avea contact cu soarele timp de 7 zile.

Cât timp durează rezultatele epilării cu laser diodă?

Rezultatele epilării cu laser diodă sunt de lungă durată, însă, având în vedere că corpul este un organism viu și poate regenera părul în cantități reduse, recomandăm o ședință de întreținere odată la 6 luni – 1 an pentru a menține pielea netedă și lipsită de păr.

Profită acum de mega ofertele noastre de sezon și bucură-te de o primă consultație gratuită! Nu rata șansa de a te transforma!